Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie.
Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie. Apoi se adauga si acestea si se amesteca bine. Se incalzeste gratarul. Se ung ciupercile pe o parte cu ulei. Se aseaza cu cupele in sus pe tava aragazului si se toarna 1 lingurita de ulei in fiecare. Se pune cate o bucatica de unt. Se asezoneaza. Se frig 6-8 minute, pana ce devin aurii – se ung constant cu uleiul ramas. Se transfera in farfurii si se toarne deasupra vinegreta. Ciupercile cu sos vinaigrette de lamaie se orneaza cu frunze de busuioc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii