Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan se spala.
Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan (piept sau pulpa) se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Ceapa se curata, se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Mararul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Cozile de ciuperci, impreuna cu carnea de pasare, ceapa, sarea, piperul, mararul si patrunjelul, se calesc putin in 100 ml ulei. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza ciupercile, care se umplu cu aceasta compozitie si se introduc la cuptor pentru cca 35-40 minute. Cand ciupercile umplute sunt aproape gata, se presara cascavalul ras si se mai lasa 5 minute.
Ciupercile cu carne de pasare se servesc reci sau calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii