Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan se spala.
Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan (piept sau pulpa) se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Ceapa se curata, se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Mararul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Cozile de ciuperci, impreuna cu carnea de pasare, ceapa, sarea, piperul, mararul si patrunjelul, se calesc putin in 100 ml ulei. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza ciupercile, care se umplu cu aceasta compozitie si se introduc la cuptor pentru cca 35-40 minute. Cand ciupercile umplute sunt aproape gata, se presara cascavalul ras si se mai lasa 5 minute.
Ciupercile cu carne de pasare se servesc reci sau calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii