Ciuperci cu maioneza

Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era. Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci conservate
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura smintind
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lamiie
  • salata verde

Mod de preparare

Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era.

Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtia/a cu o lingura de smintina Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos

In sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pentru o ora. Se orneaza cupe adinei cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile, peste care se pune cite o felie sub-

tire de lamiie, si se servesc imediat.
Alte preparate culinare recomandate:

Zacusca vinete

Zacusca de ciuperci

Vinete umplute

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori