Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata. Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti
Dintr-un galbenus fiert si 3 crude, ulei, zeama de lamaie si putina sare, pregatiti o maioneza legata.
Spalati ciupercile, taiati-le felii si fierbeti-le intr-un litru de apa in care adaugati zeama de lamaie.
Dupa 20 de minute de clocote, ciupercile sunt fierte si lasati-le sa se raceasca pe un platou scurse de apa.
Combinati in final ciupercile cu maioneza, asezati prepa-
ratul pe salatiera si decorati-l cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii