Ciupercile cu marar sunt un aperitiv usor de facut si care vor avea mare succes la musafiri.
Ceapa taiata marunt se caleste in 100 ml ulei, pentru cca 4-5 minute, impreuna cu o jumatate lingurita cu sare, la foc mic, pina cand devine lucioasa. Se adauga apoi ciupercile curatate, sucul de rosii si un varf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, pentru cca 30-40 minute si adaugand putina apa pana cand se inmoaie. Cand ciupercile sunt fierte, iar sosul scazut numai cat sa le cuprinda, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun citeva picaturi de zeama lamiie. Se lasa la racit inainte de servire.
Ciupercile cu marar se pot servi ca aperitiv tip bruschete.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii