Ciuperci pane

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat. Daca palariile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • o cana cu faina
  • 5 oua
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.

Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.

Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire, lasati-le intregi, iar daca acesta este mai gros, taiati-le in felii mari.

Separat, din: faina, oua, lapte, sare si piper, faceti un aluat de clatite.

Palariile de ciuperci bine zvantate, treceti-le prin acest aluat, apoi prajiti-le frumos, pe toate fetele, in multa grasime fierbinte.
Serviti preparatul cat este cald.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori