Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumat
Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare, iar dupa aceea se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pana devin aurii.
Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii