Ciuperci pane umplute

Un aperitiv surpriza!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Ciuperci pane umplute

Ingrediente

  • 150 ml ulei pentru prajit
  • 400 g ciuperci proaspete Champignion
  • 2 oua
  • 150 g crema de branza
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • un praf de sare,
  • 100 g faina
  • 100 g Pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • un praf de piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

Se desprind piciorusele ciupercilor, apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper.

Se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin (eu nu am avut!), se condimenteaza, si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si in final, prin pesmet.

Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin, se indeparteaza scobitorile. Se servesc pe platouri decorate cu salata verde. Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba ruseasca
3
Borsuri

Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Ciorba ruseasca
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
5
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Parteneri
Grea de ciocolata cu stafide si nuca
Bucataras.RO

Grea de ciocolata cu stafide si nuca

De departe cea mai buna prajiturica pe care am papat-o pana acum, incercati-o, moale, ciocolatoasa, cu exterior crocant, e...

Grea de ciocolata cu stafide si nuca
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!