Prepararea acestora este mai simpla si decat la ciupercile prajite. Palarioarele spalate le scurgem de apa si le inmuiem in unt. Apoi le presaram cu V
Prepararea acestora este mai simpla si decat la ciupercile prajite. Palarioarele spalate le scurgem de apa si le inmuiem in unt. Apoi le presaram cu Vegeta, si cu putin piper si le prajim pe ambele parti pe gratar. Stropim din cand in cand ciupercile cu zeama scursa in timpul prajirii in tavita gratarului. Cand s-au prajit presaram sare si le servim calde cu orez inabusit sau cu cartofi cu patrunjel.
Alte
Tocana de ciuperci
Spaghete cu ciuperci
Ciulama cu ciuperci
Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaNu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...
Tort cu ciocolata si zmeuraPentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se...
Ciulama delicioasa de ciuperciSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Comentarii