Ciuperci umplute cu pasta de orez este o reteta simpla cu ciuperci. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, orez, condimente.
Ciupercile umplute cu pasta de orez se prepara astfel: spalam bine ciuperci pentru aperitiv si le rupem coditele. Punem unt la topit intr-o tigaie, calim ceapa taiata marunt, adaugam coditele taiate dupa plac, si doar la urma punem orezul spalat si uscat. Calim si punem apa treptat dar punem si un capac deasupra ca sa se inabuse. Dam gust cu sare si piper. Din doua oua facem o omleta si o sfaramitam cu o furculita. Cand totul s-a racit amestecam omleta cu pilaful, punem si verdeata tocata marunt, si la urma, oul crud. Umplem palariile ciupercilor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii