Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un aluat omogen si lasa la rece cateva
Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un aluat omogen si lasa la rece cateva ore inainte de a-l folosi. Separat, curata ciupercile si taie-le marunt. Pune-le la calit in uleiul incins impreuna cu ceapa tocata. Amesteca si lasa sa scada. Potriveste de sare si piper si adauga cimbru uscat. intinde o foaie de grosime potrivita si decupeaza forme cu gura unui pahar. Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu hartie de copt. Unge fiecare forma cu ou batut si aseaza deasupra cate o lingurita din compozitia de ciuperci. presara cascaval ras deasupra si da la cuptorul incins pana se auresc "palarioarele".
Se servesc calde, alaturi de un pahar de vin alb.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Arici din pateu de ficat de pui
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii