Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un aluat omogen si lasa la rece cateva
Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un aluat omogen si lasa la rece cateva ore inainte de a-l folosi. Separat, curata ciupercile si taie-le marunt. Pune-le la calit in uleiul incins impreuna cu ceapa tocata. Amesteca si lasa sa scada. Potriveste de sare si piper si adauga cimbru uscat. intinde o foaie de grosime potrivita si decupeaza forme cu gura unui pahar. Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu hartie de copt. Unge fiecare forma cu ou batut si aseaza deasupra cate o lingurita din compozitia de ciuperci. presara cascaval ras deasupra si da la cuptorul incins pana se auresc "palarioarele".
Se servesc calde, alaturi de un pahar de vin alb.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Arici din pateu de ficat de pui
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii