Un aperitiv usor de preparat si foarte delicios!
Ciupercile spalate, curatate si zvantate, li se indeparteaza piciorusele, apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare, se asaza una langa alta, cu scobitura picioruselor in sus, in tavita mica si se dau la cuptor pentru 20 minute, la foc mai iute.
Intre timp, se prajeste in uleiul ramas bucata de kaizer taiata cubulete mici, apoi se adauga mixul de legume congelate, un praf de sare, condimente si amestecul de legume deshidratate, se adauga si 100 ml apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca 15 minute. Se opreste focul si se lasa tigaia acoperita cu capac inca 5 minute.
Se scoate tavita cu ciuperci din cuptor si in fiecare scobitura a palariutelor, se adauga cate o lingurita varfuita din amestecul de legume, apoi deasupra fiecarui amestec se asaza bucati mici de cascaval si se mai da inca 10 minute la cuptor. Dupa cele 10 min. se scoate tava si se mai completeaza cu umplutura din mixul de legume, fiecare palariuta si se mai da inca 5 minute la cuptor, sa se rumeneasca usor umplutura. Se servesc calde sau reci! Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii