Un aperitiv usor de preparat si foarte delicios!
Ciupercile spalate, curatate si zvantate, li se indeparteaza piciorusele, apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare, se asaza una langa alta, cu scobitura picioruselor in sus, in tavita mica si se dau la cuptor pentru 20 minute, la foc mai iute.
Intre timp, se prajeste in uleiul ramas bucata de kaizer taiata cubulete mici, apoi se adauga mixul de legume congelate, un praf de sare, condimente si amestecul de legume deshidratate, se adauga si 100 ml apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca 15 minute. Se opreste focul si se lasa tigaia acoperita cu capac inca 5 minute.
Se scoate tavita cu ciuperci din cuptor si in fiecare scobitura a palariutelor, se adauga cate o lingurita varfuita din amestecul de legume, apoi deasupra fiecarui amestec se asaza bucati mici de cascaval si se mai da inca 10 minute la cuptor. Dupa cele 10 min. se scoate tava si se mai completeaza cu umplutura din mixul de legume, fiecare palariuta si se mai da inca 5 minute la cuptor, sa se rumeneasca usor umplutura. Se servesc calde sau reci! Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii