Un aperitiv usor de preparat si foarte delicios!
Ciupercile spalate, curatate si zvantate, li se indeparteaza piciorusele, apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare, se asaza una langa alta, cu scobitura picioruselor in sus, in tavita mica si se dau la cuptor pentru 20 minute, la foc mai iute.
Intre timp, se prajeste in uleiul ramas bucata de kaizer taiata cubulete mici, apoi se adauga mixul de legume congelate, un praf de sare, condimente si amestecul de legume deshidratate, se adauga si 100 ml apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca 15 minute. Se opreste focul si se lasa tigaia acoperita cu capac inca 5 minute.
Se scoate tavita cu ciuperci din cuptor si in fiecare scobitura a palariutelor, se adauga cate o lingurita varfuita din amestecul de legume, apoi deasupra fiecarui amestec se asaza bucati mici de cascaval si se mai da inca 10 minute la cuptor. Dupa cele 10 min. se scoate tava si se mai completeaza cu umplutura din mixul de legume, fiecare palariuta si se mai da inca 5 minute la cuptor, sa se rumeneasca usor umplutura. Se servesc calde sau reci! Pofta buna!
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Comentarii