Un aperitiv alaturi de o garnitura delicioasa!
Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, se spala sub jet de apa, apoi se sterg cu un prosopel, se ung cu un strop de ulei de masline, se sareaza si pipereaza dupa gust, interiorul palariilor si se dau la cuptorul incins 15 minute.
Intre timp, zarzavatul curatat si spalat se taie tot cubulete mici si se soteaza cateva minute intr-o picatura de ulei, acoperind tigaia cu un capac etans, apoi se adauga costita taiata si ea cubulete mici si la urma carnea tocata, amestecand continuu pana ce se evapora tot lichidul din tigaie, se potriveste de sare si piper. Se ia tigaia de pe foc si se adauga si verdeata tocata fin.
Se umple fiecare palariuta cu cate o lingura varfuita din acest amestec, se pune cate un cub de cascaval deasupra si se da iar cca. 10 minute la cuptor. Se servesc calde pe pat de orez fiert cu legume. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii