Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru clatite. Faceti apoi intr-o tigaie
Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru clatite.
Faceti apoi intr-o tigaie mica de teflon, cate foi de clatite va ies, puneti-le pe platou si pastrati-le calde.
Separat, curatati, spalati ciupercile, taiati-le in felii mari si inabusiti-le in unt impreuna cu ceapa pana cand apa lasata de ele se evapora complet.
Adaugati sare si piper, dupa gust.
Cu aceasta compozitie umpleti foile de clatite, puneti-le in tava, stropiti-le cu unt si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 15-20 de minute.
Aduceti preparatul la masa decorat cu smantana proaspata.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii