Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru clatite. Faceti apoi intr-o tigaie
Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru clatite.
Faceti apoi intr-o tigaie mica de teflon, cate foi de clatite va ies, puneti-le pe platou si pastrati-le calde.
Separat, curatati, spalati ciupercile, taiati-le in felii mari si inabusiti-le in unt impreuna cu ceapa pana cand apa lasata de ele se evapora complet.
Adaugati sare si piper, dupa gust.
Cu aceasta compozitie umpleti foile de clatite, puneti-le in tava, stropiti-le cu unt si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 15-20 de minute.
Aduceti preparatul la masa decorat cu smantana proaspata.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii