Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei
Preparati din ingredientele pentru clatite. Trebuie sa fie o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Ungeti o tigaie cu o lingurita de ulei si tineti-i pe foc pana cand se incinge bine uleiul. Luati cu un polonic sau cescuta din compozitia de foi si turnati in tigaie, apoi imediat miscati tigaia, astfel incat compozitia sa se intinda uniform pe toata suprafata acesteia. Rumeniti clatitele pe ambele parti si asezati-le una peste alta pe o farfuria incinsa. Pentru umplutura caliti ciupercile curatate, spalate si tocate cat mai marunt, in ulei impreuna cu ceapa tocata. Dupa 10 minute adaugati vinul, potriviti de sare si piper si lasati la foc mic pana cand se evapora toata zeama din tigaie. Umpleti foile de clatite cu ciupercile calite si rulati-le.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Biftec la gratar cu ciuperci Ciuperci umplute Conopida la cuptor cu bacon
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii