Clatitele cu ciuperci sunt o reteta de clatite umplute ce pot fi servite pe post de aperitiv la orice sarbatoare sau ocazie festiva. Se prepara rapid si usor, sunt foarte delicioase si cosistente in acelasi timp.
Se pune ceapa la calit impreuna cu kaizerul. Se adauga sare si piper, eu am pus oleaca de boia iute si se lasa la fiert pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Se adauga pesmetul, se amesteca pana se omogenizeaza, se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit un pic compozitia, se pune cate o lingura generoasa de amestec din asta pe fiecare clatita, pe care o impaturim si o azvarlim intr-un vas de jena.
Apoi preparam sosul de smantana: se amesteca intr-un castron smantana cu ouale, parmezanul si un praf de sare, eu am pus in plus si niste patrunjel proaspat tocat. Se acopera clatitele cu sosul de smantana si se da vasul la cuptor la o temperatura de 180 de grade, vreo 20 de minute, pana se vede o crusta usor maronie.
Pofta buna! Reteta Clatite cu ciuperci a fost propusa de alina-lili pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii