Clatitele cu ciuperci sunt o reteta de clatite umplute ce pot fi servite pe post de aperitiv la orice sarbatoare sau ocazie festiva. Se prepara rapid si usor, sunt foarte delicioase si cosistente in acelasi timp.
Se pune ceapa la calit impreuna cu kaizerul. Se adauga sare si piper, eu am pus oleaca de boia iute si se lasa la fiert pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Se adauga pesmetul, se amesteca pana se omogenizeaza, se ia de pe foc si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit un pic compozitia, se pune cate o lingura generoasa de amestec din asta pe fiecare clatita, pe care o impaturim si o azvarlim intr-un vas de jena.
Apoi preparam sosul de smantana: se amesteca intr-un castron smantana cu ouale, parmezanul si un praf de sare, eu am pus in plus si niste patrunjel proaspat tocat. Se acopera clatitele cu sosul de smantana si se da vasul la cuptor la o temperatura de 180 de grade, vreo 20 de minute, pana se vede o crusta usor maronie.
Pofta buna! Reteta Clatite cu ciuperci a fost propusa de alina-lili pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii