Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii sau se scurg de lichid si se taie felii.
Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii (daca sunt ciuperci proaspete) sau se scurg de lichid si se taie felii (conserva). Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Din faina, lapte, oua si ulei se prepara 10 clatite. in untul infierbantat se inabusa ceapa si ciuperci, apoi se adauga vin, marar si sare. Se umplu foile de clatite si se ruleaza, introducand capetele inauntru pentru a nu iesi umplutura. Se introduc 5 minute la cuptor.
Clatitele cu ciuperci si smantana se servesc calde, cu smantana deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii