Crochete de ciuperci

Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 300 g de carne de vita tocata
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • sare
  • 3 linguri de pesmet

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecand cu mana peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamant si de nisip. Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet,

apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea. Se pun toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute. Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu

doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat. Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.

Alte retete aperitive recomandate

Rulada de spanac

Chiftelute

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc