Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe
Se tocheaza marunt ceapa, se caleste, apoi se adauga
ciupercile tocate. Se potriveste de sare si piper, se adauga putina boia si se mai lasa putin pe foc, amestecand
continuu.
Se intind doua foi din aluat. Cu una dintre ele se
tapeteaza o tava unsa cu unt, apoi se intinde compozitia
preparata anterior si se asaza deasupra cealalta foaie.
Se lasa tava la cuptor circa o jumatate de ora, la foc potrivit.
Preparatul se serveste taiat cubulete.
Va recomandam si alte retete cu ciuperci:
Ciuperci a la grec
Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Budinca de paine cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii