Pateurile cu ciuperci se prepara rapid si pot fi servite ca si gustari, aperitive, dar pot fi puse cu succes la pachet!
Se caleste ceapa pana se inmoaie. Se spala ciupercile, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se prajesc inca 3min. Se pune smantana, verdeata tocata marunt, sare si piper. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 1 min.
Se taie foaia de foietaj in 2. Se pune cate 1/2 din compozitie pe fiecare parte si se ruleaza strans dar cu grija sa nu se rupa foietajul.
Se taie felii rulourile si se pun in tava.
Se ung cu galbenus de ou.
Se coc la 180ºC- 20min. pana se rumenesc frumos deasupra.
Pateurile cu ciuperci pot fi servite atat reci cat si calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCotletul de porc cu ceapa si sos de mustar va fi cu adevarat un rasfat! Poate fi servit cu o garnitura de cartofi (piure sau...
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (Reteta Video)Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii