Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana
Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine si se amesteca in ciulama, se adauga putina sare si se bate in continuare cu mixerul. Se unge tava cu ulei, se pune o hartie alba unsa si ea cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor. Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula. Cand a crescut si a capatat culoarea roz, se rastoarna blatul pe un servet pe care s-a presarat cascaval ras. Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se asaza pe blat, pe toata suprafata, apoi se ruleaza.
Se serveste cu cascaval presarat deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii