Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana
Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine si se amesteca in ciulama, se adauga putina sare si se bate in continuare cu mixerul. Se unge tava cu ulei, se pune o hartie alba unsa si ea cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor. Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula. Cand a crescut si a capatat culoarea roz, se rastoarna blatul pe un servet pe care s-a presarat cascaval ras. Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se asaza pe blat, pe toata suprafata, apoi se ruleaza.
Se serveste cu cascaval presarat deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii