Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana
Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in continuare, punand tot laptele, pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine si se amesteca in ciulama, se adauga putina sare si se bate in continuare cu mixerul. Se unge tava cu ulei, se pune o hartie alba unsa si ea cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor. Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula. Cand a crescut si a capatat culoarea roz, se rastoarna blatul pe un servet pe care s-a presarat cascaval ras. Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se asaza pe blat, pe toata suprafata, apoi se ruleaza.
Se serveste cu cascaval presarat deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii