Se taie pieptul de pui felii subtiri si se bate usor(ca la snitele), ciupercile se calesc in putin ulei cu putina ceapa si condimente, se ia cu lingur
Se taie pieptul de pui felii subtiri si se bate usor(ca la snitele), ciupercile se calesc in putin ulei cu putina ceapa si condimente, se ia cu lingura din ciuperci si se pune apoi pe snitelul de pui se ruleaza se da prin faina apoi prin ou batut spuma, se pune in tigaie in care am pus putin ulei si se prajeste usor ca sa nu se desfaca.
Se poate servi cu garnitura de cartofi sau orez cu legume sau se pot servi simple reci sau calde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii