Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina apa. Framantati un aluat cu care im
Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina apa. Framantati un aluat cu care imbracati forme mici de tarte cu foi groase de un centimetru.
Asezati tartele pe o tava si puneti-le la cuptor cu foc potrivit pana cand se rumenesc frumos.
Intr-un vas de teflon, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ceapa tocata marunt, ciupercile si lasati totul sa se caleasca impreuna 15-20 de minute.
Daca ciupercile nu se patrund bine, adaugati
din timp in timp cate 1-2 linguri cu apa.
Cand sunt aproape gata, puneti peste acestea 2 linguri cu pesmet, sare, piper si mai lasati vasul cateva minute pe foc mic.
In compozitia rece adaugati doua oua batute, omogenizati bine si cu aceasta umpleti pe trei
sferturi tartele.
Separat, caliti in putin unt restul de faina, stingeti cu si lasati amestecul sa fiarba pe foc mic, amestecand mereu, pana cand compozitia se ingroasa.
Cand aceasta s-a racit, incorporati ouale ramase, amestecand cu o lingura de lemn.
Umpleti tartele, acoperiti-le cu cascaval si dati
preparatul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Aici gasiti alte retete culinare cu ciuperci:
Ciuperci la cuptor
Reteta Montignac - Pui cu ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii