Aperitivele festive cu oua sunt o alegere delicioasa pentru masa de Pasti dar si pentru orice petrecere. Crema de branza ce umple jumatatile de oua este foarte aromata si delicioasa in acelasi timp.
Ouale fierte se curata de coaja si se taie pe orizontala.
Galbenusurile se mixeaza cu branza de vaci, cea de burduf, cascavalul, o bucata de ardei gras rosu, cateva fire de marar verde, piper, boia de ardei dulce.
Compozitia obtinuta o introducem intr-un pos prevazut cu un sprit mare, cu ajutorul caruia umplem jumatatile de albus.
Se decoreaza fiecare cu o feliuta de carnat, o feliuta de castravete murat si o bucatica de rosie. Se cerne fin deasupra lor un pic de boia dulce.
Aperitivele festive cu oua se servesc pe platou alaturi de alte aperitive.
Reteta de aperitive festive cu oua a fost propusa de lorynov pe forum culinar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii