Aperitivele festive cu oua sunt o alegere delicioasa pentru masa de Pasti dar si pentru orice petrecere. Crema de branza ce umple jumatatile de oua este foarte aromata si delicioasa in acelasi timp.
Ouale fierte se curata de coaja si se taie pe orizontala.
Galbenusurile se mixeaza cu branza de vaci, cea de burduf, cascavalul, o bucata de ardei gras rosu, cateva fire de marar verde, piper, boia de ardei dulce.
Compozitia obtinuta o introducem intr-un pos prevazut cu un sprit mare, cu ajutorul caruia umplem jumatatile de albus.
Se decoreaza fiecare cu o feliuta de carnat, o feliuta de castravete murat si o bucatica de rosie. Se cerne fin deasupra lor un pic de boia dulce.
Aperitivele festive cu oua se servesc pe platou alaturi de alte aperitive.
Reteta de aperitive festive cu oua a fost propusa de lorynov pe forum culinar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii