Aperitive festive cu oua

Aperitivele festive cu oua sunt o alegere delicioasa pentru masa de Pasti dar si pentru orice petrecere. Crema de branza ce umple jumatatile de oua este foarte aromata si delicioasa in acelasi timp.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitive festive cu oua

Ingrediente

  • 5 oua fierte tari
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 branza de burduf
  • doua felii de cascaval
  • o buc.carnat uscat
  • un castravete murat
  • ardei gras rosu
  • o rosie
  • marar
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Ouale fierte se curata de coaja si se taie pe orizontala.

Galbenusurile se mixeaza cu branza de vaci, cea de burduf, cascavalul, o bucata de ardei gras rosu, cateva fire de marar verde, piper, boia de ardei dulce.

Compozitia obtinuta o introducem intr-un pos prevazut cu un sprit mare, cu ajutorul caruia umplem jumatatile de albus.

Se decoreaza fiecare cu o feliuta de carnat, o feliuta de castravete murat si o bucatica de rosie. Se cerne fin deasupra lor un pic de boia dulce.


Aperitivele festive cu oua se servesc pe platou alaturi de alte aperitive.

Reteta de aperitive festive cu oua a fost propusa de lorynov pe forum culinar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc