Barcute delicioase este o reteta de oua umplute cu multe legume si un sos usor de maioneza. Sunt un aperitiv usor si vesel perfect pentru orice ocazie festiva.
Cureti ouale de coaja, le tai in doua, pe lungime si scoti cu grija galbenusurile, pentru a nu rupe albusurile.
Zdrobesti galbenusurile cu furculita si le amesteci cu maioneza, cascavalul ras, mustar si sare, dupa gust. Umpli albusurile cu aceasta compozitie, le garnisesti cu cubulete de ardei rosu si cu ceapa verde tocata marunt.
Tai feliile de sunca in triunghiuri, le infigi pe scobitori si le prinzi de oua, imitand niste barcute cu panze.
Un aperitiv vesel, dar si hranitor. Pofta buna!
Barcutele delicioase cu oua se servesc ca si aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii