Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si susan sunt ideale pentru intalnirile cu prietenii, pentru ca se face repede, repede, se consuma la fel de repede si sunt extrem de satioase.
Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras.
Separat faina se amesteca cu praful de copt. Amestecam apoi faina cu compozitia de iaurt si omogenizam.
Punem aluatul rezultat in forme de briose circa 3/4.
Separat taiem pe jumatate carnatii, apoi feliute subtiri.
Punem deasupra aluatului cateva bucatele de carnati si presaram susan. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si susan sunt ideale atat calde cat si reci. Le putem servi si cu ketchup.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii