Briosele cu omleta si carnati pot fi un mic dejun satios, delicios si nutritiv.
Carnatii se taie si se prajesc. Separat, intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, se adauga ceapa taiata marunt, sarea, faina, piperul, un catel de usturoi, peste care se adauga apoi carnatul si branza de vaci. Compozitia obtinuta se pune in formele de briose unse, care se baga la cuptor aproximativ 20 minute.
Briosele cu omleta si carnati se pot servi alaturi de un pahar cu sana sau lapte batut.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii