Buchetele cu ou de prepelita este un aperitiv deosebit, ce poate fi pregatit pentru orice ocazie festiva. Se prepara incredibil de usor si este foarte aspectuos, merita un loc pe masa de sarbatori.
Procedam in urmatorul fel:
Curățam și tăiem morcovul, ardeiul rosu, galben, verde, bastonașe cam de 5-6 cm, le călim în puțin ulei, sa rămână crocante. Condimentam cu țelina uscata, și sare.
Lasam sa se raceasca.
Ouale de prepelita le fierbem 7-8 minute, racim si le curatam cu grija sa nu se rupa, apoi le taiem in doua pe lungime.
Sunca o taiem bastonase de 5-6 cm.
Din cașcaval facem palniute, le legam cu fire de chives sau tulpini lungi de pătrunjel verde, apoi umplem cu legume, șunca, maioneza cat doua-trei boabe de mazăre, deasupra maionezei punem cate o jumătate de ou de prepelița fiert si decoram cu fire de chives.
Ce sa spun? este un aperitiv absolut impresionant ca și aspect dar și gustul...delicios!
Buchetele cu oua de prepelita se servesc la mese festive, sau cand avem invitati la masa, ca si aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii