Chec Aperitiv

Checul aperitiv ne scote mereu din incurcatura atunci cand avem vreu eveniment festiv de organizat. Checul aperitiv se prepara usor iar ingredientele pot fi adaptate.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Chec Aperitiv

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • 4 oua crude
  • 200 g telemea
  • 2oog salam
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • 1 ardei rosu
  • 50 g masline fara samburi.

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, se adauga telemeaua data prin razuitoare, salamul si ardeiul taiat cubulete, apoi smantana , faina si maslinele, se amesteca usor.

Apoi intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, se aseaza jumatatile de ou fiert pe lungime si se adauga si restul de compozitie deasupra. Tava se da la cuptorul incalzit cam 20-30 min pana se rumeneste frumos. Se taie doar cand se raceste pentru a nu se sfarama!


Checul aperitiv se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci