Chec aperitiv

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus. Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si t

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 gr de faina
  • un plic de drojdie praf sau praf de copt dar nu vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 de grame de masline verzi si/sau negre fara simburi
  • tocate
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 gr de sunculita afumata sau muschiulet
  • 150 gr de cascaval
  • 1 lingura de mustar

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus.

Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si tapetata cu faina ori cu hirtie de cuptor in ea si se pune in cuptor la 170°C sau la foc potrivit=mediu pentru cel cu gaz. Dupa o jumatate de ora se scoate si se taie pe lungime cu un cutit ca sa creasca si ca sa se coaca mai bine. E gata dupa o ora circa.

Se serveste rece


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci