Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus. Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si t
Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus.
Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si tapetata cu faina ori cu hirtie de cuptor in ea si se pune in cuptor la 170°C sau la foc potrivit=mediu pentru cel cu gaz. Dupa o jumatate de ora se scoate si se taie pe lungime cu un cutit ca sa creasca si ca sa se coaca mai bine. E gata dupa o ora circa.
Se serveste rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii