Chifle cu oua este delicioasa pentru micul dejun sau pentru o gustare.Va trebuie paine sau chifle, oua si sunca.
Chiflele cu oua sunt delicioase pentru un mic dejun de week-end sau pentru o gustare mai consistenta. Avem nevoie de o chifla si un ou de persoana, unt, ceva mezel si cascaval. Se scobeste chifla, se topeste untul, se unge chifla cu unt,atat pe interior cat si pe exterior, se umple cu mezel si cascaval, se sparge oul si se da la cuptor. Chiflele cu oua trebuie sa stea in cuptor circa 20 de minute. In functie de cat de tare va place sa fie copt oul.
Chifele se servesc calde cu salata de rosii si cu telemea. Reteta Chifle cu oua propusa de nico-vya Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataBun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...
Prajitura cu iaurt si mere, la multicookerIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii