Ciupercutele din oua umplute cu rosii, nu sunt altceva decat o modalitatea ingenioasa si creativa de a servi ouale umplute.
Ciupercute din oua umplute cu rosii se prepara astfel: se fierb ouale tari, atatea cate persoane sunt la masa. Se decojesc, se taie fiecare ou pe lungime, se scoate galbenusul si se freaca bine cu unt, mustar, sare dupa gust si foarte putin marar proaspat, taiat foarte marunt.
Se umplu albusurile cu compozitia de galbenus si se lipesc bine, prin presare cate doua, obtinand din nou oul intreg. Se taie putin fiecare ou in partea de jos, pentru a sta in picioare, iar in partea de sus se pune o palariuta dintr-o rosie, pe care o ornezi cu albusul taiat din partea de jos, sau cu picaturi (puse cu posh-ul cel mai subtire) de smantana, sau un sos cu smantana si lamaie. Simplu si ingenios, nu? :)
Ciupercutele din oua umplute cu rosii se aseaza pe frunze de salata verde la servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii