Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchet
Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.
Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaKotopoulo Skorthato - Lemon Garlic Chicken O excelentă reţetă a bucatariei greceşti, aromă, savoare, parfum...da,...
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii