Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt. Puneti-le inapoi i
Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute.
Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt.
Puneti-le inapoi in apa in care au fiert. Adaugati orezul si smantana in care ati dizolvat sare, piper si boia.
Faceti o omleta din cele 3 oua.
Lasati-o la racit. Taiati-o in fasii sau cubulete si adaugati-le
in crema.
Serviti crema calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii