Intr-o tigaie, la foc moderat se pune jumatate din ulei, iar cand este destul de incins se pun dovleceii. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga u
Intr-o tigaie, la foc moderat se pune jumatate din ulei, iar cand este destul de incins se pun dovleceii. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga usturoiul, patrunjelul, busuiocul si semintele de pin. Se mai lasa pe foc aprox. 5 minute (pana cand dovleceii sunt patrunsi). Intr-o alta tigaie, se pune restul de ulei, iar cand acesta este incins se pun dovleceii si ouale care in prealabil au fost batute, cu sarea si piperul. Se lasa la foc mediu pana cand omleta este inchegata, dupa care, cu atentie se intoarce pe partea cealalta (ca o clatita).
Se poate face rol, decorandu-se cu rondele de ceapa, praz sau rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii