Heringi cu ou

Se curata heringii si se desfac fara sa fie taiati pe spate. Se scot oasele. In fiecare hering se fixeaza cite un ou fiert, curatat, se ruleaza pestel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati heringi marinati
  • 4 oua fierte
  • o lingurita de mustar
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • 2 buc. castraveciori acri
  • 1 buc. telina
  • citeva fire de ceapa verde

Mod de preparare

Se curata heringii si se desfac fara sa fie taiati pe spate. Se scot oasele. In fiecare hering se fixeaza cite un ou fiert, curatat, se ruleaza pestele si se fixeaza fiecare bucata cu scobitori. Se pun rulourile pe platou, se acoperiti cu castraveciori si telina data pe razatoare. Se acopera cu un sos preparat din mustar si zeama de lamiie. Se decoreaza cu ceapa verde si se lasa in frigider pina la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci