Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri.
Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt un aperitiv delicios ce poate fi servit de ziua indragostitilor. In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri , o “gaura” in forma de inimioara. Se poate taia şi cu cutitul in jurul formei.
Ouale se bat bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina esenta de vanilie si laptele. Se amesteca bine pana se topeste putin zaharul. Se da painea prin ou si se prajeste.
Se obtin astfel niste inimioare dulci care se pot pudra cu zahar pudra.
Inimoarele dulci cu ou si vanilie sunt potrivite pentru micul dejun. Se pot pudra cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii