Masline panne

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de masline verzi, oua, faina si pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Masline panne

Ingrediente

  • 1/2 kg masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet fin
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • piper alb

Mod de preparare

Maslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive maslinele bine scurse se trec pein faina, ouale batute cu piper si pesmet. Se scutura usor de pesmetul in surplus si apoi se prajesc in baie de ulei. Se scot pe servetele de hartie.


Maslinele panne se servesc reci.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc