Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame.
Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid, se spala si se taie lame. Patrunjelul verde se curata si se taie marunt. Ciupercile se inabusa in unt (50g). Se adauga sare, piper si patrunjel verde (jumatate din cantitate). La capac se infierbanteaza 50 g untura si se prajesc oua ochiuri. intre ele se aseaza ciupercile inabusite.
Ochiurile cu ciuperci la capac se servesc fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii