Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame.
Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid, se spala si se taie lame. Patrunjelul verde se curata si se taie marunt. Ciupercile se inabusa in unt (50g). Se adauga sare, piper si patrunjel verde (jumatate din cantitate). La capac se infierbanteaza 50 g untura si se prajesc oua ochiuri. intre ele se aseaza ciupercile inabusite.
Ochiurile cu ciuperci la capac se servesc fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii