Ochiuri cu sparanbghel si bacon este un mi cdejun in interpretare originala si delicioasa.
Ochiuri cu sparanbghel si bacon este un mi cdejun in interpretare originala si delicioasa.
Se incinge cubul de unt pe tigaie. Cand se topeste si face spuma, se adauga sparanghelul si se caleste putin, pana se inmoaie. Se scoate sparanghelul pe o farfurie.
Pe aceeasi tigaie se topeste celalat cubulet de unt, in care se va praji ochiul si feliile de bacon.
Se ruleaza cate o felie de bacon in jurul fiecarei tulpini de sparanghel. Se aseaza ochiul deasupra si se asezoneaza cu sare si piper.
Se poate servi cu miez de nuca si menta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii