Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se to
Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se toarna sosul alb intr-un vas de sticla incasabil iar peste sos se sparg ouale, Ia distanta intre ele, apoi se pune din nou un strat de sos alb si un strat de cascaval ras. Se pudreaza sosul cu pesmet, se stropeste cu unt, apoi se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia.
Ochiurile gratinate se servesc calde.
Alte retete:
Zacusca
Galuste cu prune
Papanasi fierti
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)
Comentarii