Ochiuri gratinate

Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura faina
  • cascaval
  • pesmet
  • unt
  • sare
  • 1 pahar lapte

Mod de preparare

Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se toarna sosul alb intr-un vas de sticla incasabil iar peste sos se sparg ouale, Ia distanta intre ele, apoi se pune din nou un strat de sos alb si un strat de cascaval ras. Se pudreaza sosul cu pesmet, se stropeste cu unt, apoi se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia.
Ochiurile gratinate se servesc calde.

Alte retete:

Zacusca

Galuste cu prune

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc