Se face un pireu din cartofii fierti amestecati cu 50 g unt, 50 g svaiter, sare si lapte fierbinte. Se unge o forma de sticla cu unt si se asaza pireu
Se face un pireu din cartofii fierti amestecati cu 50 g unt, 50 g svaiter, sare si lapte fierbinte. Se unge o forma de sticla cu unt si se asaza pireul. Se apasa cu dosul unei linguri si se fac opt adincituri in care se sparge cite un ou. Se imprastie restul de unt si restul de sviter si se dau la cuptor pina cind ouale se prind.
Se servesc fierbinti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii