Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se s
Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se scot din ulei cand devin complet albe pe deasupra.
Se servesc cu cartofi prajiti, sau cu legume sote si cu salata de sezon. Ochiurile sunt bune mai ales cu spanac scazut.
Alte aperitive recomandate
Rulada cu spanac
Chiftele
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii