Ochiuri in unt

Se pune untul in tigaie, se lasa sa se topeasca, se spala ouale cu apa calda, se sparg pe rand si se pun la distanta unul de altul in tigaia cu unt.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • 1 felie de cascaval

Mod de preparare

Se pune untul in tigaie, se lasa sa se topeasca, se spala ouale cu apa calda, se sparg pe rand si se pun la distanta unul de altul in tigaia cu unt. Se presara sare pe fiecare ou, se acopera tigaia, se lasa sa se inchege bine albusurile.
Cand sunt gata, se rade deasupra cascaval si se servesc imediat, alaturi de cartofi prajiti si salata de sezon.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftelute

Snitel de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc