Se pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde, rezistenta la foc.
Se pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde, rezistenta la foc. Cand ochiurile incep sa se prinda, se toarna peste ele smantana si un praf de sare. Se dau putin la cuptor.
Ochiurile la capac cu smantana se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii