Ochiuri pe frunze de spanac

Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa clocotita cu sare. Se sparg ouale peste sp

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • frunze de spanac
  • 100 gr cascaval ras
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa clocotita cu sare. Se sparg ouale peste spanac, unul langa altul, se asterne un strat de cascaval ras si se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia, timp de 40-50 minute.
Se servesc calde.

Alte retete:

Spanac la cuptor

Rulada de spanac cu sunca si branza

Placinta cu spanac si ou

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori