Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa clocotita cu sare. Se sparg ouale peste sp
Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa clocotita cu sare. Se sparg ouale peste spanac, unul langa altul, se asterne un strat de cascaval ras si se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia, timp de 40-50 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Spanac la cuptor
Rulada de spanac cu sunca si branza
Placinta cu spanac si ou
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii