Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiu
Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt. Deasupra se pun ochiurile reci. Se toarna sosul bechamel, se presara pesmetul si se introduce vasul in cuptor sa se gratineze compozitia.
Se serveste atat rece cat si cald.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii