Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici.
Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici. in uleiul infierbantat la capac se adauga cascaval; deasupra se sparg ouale, se sareaza si apoi se introduce la cuptor, unde se lasa 10 minute.
Ochiurile simple cu cascaval la capac se servesc fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii