Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici.
Ochiurile cu cascaval la capac sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici. in uleiul infierbantat la capac se adauga cascaval; deasupra se sparg ouale, se sareaza si apoi se introduce la cuptor, unde se lasa 10 minute.
Ochiurile simple cu cascaval la capac se servesc fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii