Omul de zapada din oua este un aperitiv rapid si haios. Cu ajutorul unei scobitorii cele doua oua, se fixeaza. Oul mic reprezinta capul, iar oul mai mare trunchiul.
Omul de zapada din oua este un aperitiv rapid si haios. Cu ajutorul unei scobitorii cele doua oua, se fixeaza. Oul mic reprezinta capul, iar oul mai mare trunchiul. Din morcov se realizeaza palaria, matura se realizeaza cu ajutorul unei scobitori si a unor fasi mici de cascaval, iar ochii si nasturii din boabe de piper negru. Grura am realizat-o din adrei gogosar rosu taiat mic.
Omul de zapada se poate realiza in functie de imaginatia fiecarei gospodine din doua sau trei oua.
Omul de zapada din oua se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii