Omleta cu branza telemea este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se adauga sare si piper. Branza se spala si se taie cuburi mici.
Omleta cu branza telemea este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se adauga sare si piper. Branza se spala si se taie cuburi mici. Ouale se amesteca cu branza. Dupa ce se incinge uleiul se adauga si compozitia de oua. Se rumeneste pe o parte si pe alta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta cu branza telemea se serveste fierbinte.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe Cand am pus in cos aceste ciupercute , chiar nu aveam idee cum vor fi preparate . Am vorbit la telefon cu fratele meu...
Mini ciuperci la cuptor cu branza de burdufDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii